Vasa Hotell

Gästklubben – Samla poäng

Gästklubben sätter dig i första rummet!

Gästklubben är Sweden Hotels lojalitetsprogram som sätter våra gäster i första rummet. De anslutna hotellen finns runtom i Sverige och består av personliga, välskötta och trivsamma hotell. Antalet medlemmar ökar kontinuerligt.

Våra hotell är alla privatägda vilket gör att varje hotell har sin egen prägel och stil, allt för att du ska trivas. Vi har en gemensam önskan: ”Vi vill att du ska trivas så bra hos oss att du besöker oss igen!”

Medlem i Gästklubben VVV blir du genom att fylla i en ansökan direkt på hotellet i samband med din övernattning. Be personalen på hotellet om ett ansökningsformulär så hjälper de dig. Alternativt så kan du bli medlem online. Då kommer ditt medlemskort hem i posten om några dagar.

Gästklubben VVV har tre nivåer, Veni, Vidi och Vici. Så fort du blivit medlem (Veni-kortet) och samlat ihop tillräckligt med poäng kan du boka en bonusövernattning i Sverige eller utlandet, ett paketerbjudande eller handla attraktiva artiklar i vår webshop för dina poäng. Du får dessutom tillgång till rabatter och andra erbjudanden på våra hotell och hos våra samarbetspartners.

Meddela gärna receptionen vid incheck att du vill bli medlem.

Bokningsvillkor

Avbeställning ska ske senast kl. 18.00 dagen före ankomst. Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än kl. 18.00 så måste du betala för ett dygn. Rummet är reserverat för ankomst senast kl. 18.00. Räknar du med att komma senare, måste du meddela hotellet på förhand för att inte riskera att rummet hyrs ut till annan gäst.

Vid konferens samt gruppbokningar gäller VISITAS branschvillkor om inget annat överenskommits. http://www.visita.se/globalassets/mitt-foretag/bokningsregler/allmanna-villkor_nylogo-

 

 

Samhällsansvar

Vi har ett brett engagemang och tänker på helheten. Vi mäter framgång utifrån: samhällsansvar, sociala och ekonomiska resultat.

Miljömärkt hotell

Det är mycket viktigt att ta hand om vår miljö och vi måste alla ta ansvar för vår planet. Därför väljer vi miljömärkta produkter, tjänster och leverantörer. Hotel Vasa arbetar aktivt för att reducera vår miljöpåverkan och är certifierade av eko-organisationen Green Key. Läs mer: www.green-key.org.

Arbeta med oss

Vill du arbeta hos oss? Skicka oss ett mail: work@hotelvasa.se

Samarbeten

Vi gillar vår stad, stadsdel och har goda grannar. Vi har flera samarbeten och erbjudanden med olika restauranger och en hel del annat. Hör av er till oss, och låt oss se vad vi kan göra för dig.

Prisgaranti

Prisgarantin gäller för bokningar på VASA Hotell hemsida i de fall där identiskt rum säljs till lägre pris på andra hemsidor. Hör av er till oss inom 24 timmar om du hittar samma bokning till ett billigare pris på en annan hemsida.

Information

Ni betalar vid incheckning och det medför en smidig och snabb express-utcheckning. Incheckning från kl 15:00 samt utchekning före kl 12:00. Det går bra att lämna ditt bagage innan och efter utcheck. Vår hiss ligger en halvtrappa upp. Alla våra rum har egen WC, dusch eller badkar, hårtork, platt TV (32”-42”) med satellitkanaler, fri WiFi. Ett flertal rum är även utrustade med strykbräda och strykjärn, eller så kan ni alltid låna i receptionen. Värdesaker kan deponeras i receptionen. Vi kan erbjuda väckarklockor till döva. Ledarhundar är så klart gratis och övriga hundar kostar 250:-/per vistelse. Frukost är inkluderad och vi kan även erbjuda frukost alternativ till alla er som är veganer, önskar gluten- och laktos fritt, har allergier eller andra önskemål. – Hör av er till oss, vi kan lösa det mesta.

Omgivning

Vår stadsdel Vasatan har allt inom gångavstånd. På vår gata finns allt från stjärnkrogar till flera barer och mysiga kafeer. Ta en promenad längs kanalerna och njut. Avenyn redo att upptäckas, eller Linnéstan och våra långgator. Kanske en färja till Göteborgs skärgård eller en heldag på Liseberg?

Hotellet

Vår byggnad har anor från sent 1800-tal, därav har många av våra rum en takhöjd upp till 340 cm, med vackra takdekorationer och fina lampkronor. Inredningen varierar och alla rum är olika med sin egen stil.