BOKA

Alltid bäst pris när du bokar här på vår hemsida.
Det garanterar vi!

Datumet för avresa måste skilja med minst en dag.

Incheckning
Utcheckning
Välj Hotell
Sök

Välkommen till Hotel Vasa

Vi är ett behagligt mindre hotell med varm och vänlig atmosfär.
Beläget i en klassisk byggnad från slutet av 1800-talet på Viktoriagatan i Vasastan.
Med ett perfekt läge i centrala Göteborg så är det nära till allt.

VÅRA RUM

Vi har rum för alla tillfällen. Totalt 50 rum, med allt från enkel-, dubbel- eller familjerum för upp till 6 personer till minisviter. Vi har även rum med jacuzzi. Rummen håller god standard och är olika i form, färg, inredning och storlek.

ERBJUDANDEN

Vi bjuder på en härlig våffelbuffé varje dag mellan 16-21. Då kan ni grädda er frasiga våfflor med sylt och grädde.

VÅR SERVICE

Vår dröm och ambition är att hos oss trivs du, sover gott och drömmer skönt. Vi gillar hög service och tycker om personliga relationer. Mycket välkomna.

  • Frukost
  • Parkering
  • Fri WiFi
  • Fika
  • Våfflor
  • Relax
  • Lobby Shop
  • Konferens
  • Barnpolicy
  • Personal
Frukost

En stor härlig skandinavisk frukostbuffé ingår. Så när du har drömt dina drömmar bjuds det på ägg & bacon, lax, sill, bröd och pålägg av olika sorter. Fil och youghurt med alla tillbehör. Frukt av olika slag, beroende på säsong. Givetvis tänker vi på miljön och har ett flertal ekologiska produkter. Under sommartid kan man dessutom njuta av frukosten på vår fina innergård.

Tider: Mån - Fre 06:30 - 09:30. Juli till mitten Augusti + helgdagar: 07:00 - 11:00.
Hör av er om ni behöver er frukost tidigare eller om ni har några allergier eller speciella önskemål.

Parkering

Parkera din bil gör du smidigt i garage på samma gata. Priset är 150:-/dygn - Förboka gärna, eftersom vi har ett begränsat antal platser. Alternativ finns på gatorna runt hotellet - Glöm bara inte att ta reda på när det är städdag på gatan!

Fri WiFi

Givetvis gratis Wifi. Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet. Lösenord hämtar ni i receptionen och det gäller under hela din vistelse. Har du flera enheter som behöver uppkoppling? Inga problem.

Fika

Vi bjuder på fika dygnet runt. Hos oss finns det alltid färskt kaffe, te, juice, kakor och frukt till alla våra gäster.

Våfflor

Vi bjuder på en härlig våffelbuffé varje dag mellan 16-21. Då kan ni grädda era egna frasiga våfflor, med sylt och grädde.

Relax

Vi har en bekväm relaxavdelning med solstolar och en bastu. Välkommen att ta det lugnt och koppla av. Boka via receptionen.

Lobby Shop

Är du sugen på snacks och en tidning? Kanske glömt något? Vi kan hjälpa dig med det mesta, om inte så finns det gott om butiker i våra kvarter.

Konferens

Vi har en väl utrustat konferenrum för upp till 30 personer. Vi erbjuder konferenspaket med fika. Givetvis kan vi även hjälpa er med måltider och andra önskemål, som offereras vid förfrågan.

Barnpolicy

Vi bjuder på spjälsäng till det minsta. Barn som sover i förälders säng? Gratis 0 till 5 år, och från 5 till 12 år kostar det 150:-. Extra säng kostar 250:-.

Personal

Vi har givetvis vår reception öppen dygnet runt som bemannas av vår duktiga och trevliga personal. Twentyfour seven, som man säger.

VÅRT LÄGE

Vi ligger verkligen i hjärtat av Göteborg, med ett perfekt läge med allt inom gångavstånd. Shopping, restauranger och kaféer. Teatrar, museer och universitet. Parker, kanaler och grönområden. Lättillgängligt med spårvagn. Spårvagnshållplats: Hagakyrkan (250m), eller Vasa Viktoriagatan (50m).